Pers

PERSBERICHT

Delft, 17-05-2011


DealCruiser.nl zet lokale aanbiedingen op de kaart

Het is pas een jaar geleden dat kortingsbonnensite Groupon van start ging in Nederland. Met een succes dat niet ontkend kan worden springen nu de Groupon klonen, zoals GroupDeal als paddenstoelen uit de grond. Het Grouponnen bracht een nieuw fenomeen met zich mee: lokale aanbiedingen. En dat is precies wat internetondernemers Daniël Charpentier en Ferdy van Varik aan hebben zien komen. Op 15 mei lanceerden zij namelijk de DealCruiser, een verzamelsite met al deze lokale deals.

DealCruiser.nl is de eerste Nederlandse website die alle lokale aanbiedingen van onder andere Groupon en GroupDeal verzamelt en deze overzichtelijk op een Google Maps kaart weergeeft. Bezoekers kunnen hun locatie instellen voor een gepersonaliseerde website en nieuwsbrief. "We willen het voor iedereen makkelijker en leuker maken te profiteren van de mooiste lokale deals, zonder dat men dagelijks veel sites hoeft te bezoeken of verschillende nieuwsbrieven moet lezen", aldus Charpentier.

Door vervolgens op de kaart te slepen, navigeren ("cruisen") de gebruikers als het ware naar een nieuwe plek (aangegeven met een cross-hair op de kaart), waardoor zij snel deals op verschillende locaties kunnen checken.

In het overzicht zijn aanbiedingen te vinden die hoge kortingen geven op restaurants, dagjes uit, beauty & wellness, maar bijvoorbeeld ook een vakantie naar Turkije. Aanbiedingen die niet gebonden zijn aan een locatie, zoals bijvoorbeeld het drukken van je eigen fotoboek, worden onderaan de site getoond als “online deals”.

Wat zijn de toekomstplannen met de DealCruiser?: "De eerste versie van DealCruiser.nl is nu live, maar we hebben nog veel ideeën om de site nog beter en mooier te maken. Zo voegen we binnenkort de mogelijkheid toe om deals te kunnen filteren. Als liefhebber van avontuurlijke dagjes uit of leuke restaurants kun je dan nog sneller vinden wat je zoekt. Verder zijn wij natuurlijk bezig met een mobiele website en zijn wij op dit moment de uitrol naar onze buurlanden aan het voorbereiden.", aldus Van Varik.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Daniël Charpentier
Telefoonnummer: 06-19423483
E-mail: info[apestaartje]dealcruiser.nl
Website: dealcruiser.nl
Beeldmateriaal kan worden gedownload op: http://dealcruiser.nl/pers/

Samenvatting:

Pas een jaar geleden ging kortingsbonnensite Groupon van start in Nederland. Door hun succes springen Groupon klonen als paddenstoelen uit de grond. Het Grouponnen bracht een nieuw fenomeen met zich mee: lokale aanbiedingen. En dat is precies wat internetondernemers Daniël Charpentier en Ferdy van Varik aan zagen komen. Op 15 mei lanceerden zij de DealCruiser, een verzamelsite met deze lokale deals.

DealCruiser.nl is de eerste Nederlandse website die alle lokale aanbiedingen van onder andere Groupon en GroupDeal verzamelt en deze overzichtelijk op een kaart weergeeft. In het overzicht zijn aanbiedingen te vinden die hoge kortingen geven op onder andere restaurants, dagjes uit en zelfs vakanties. Bezoekers kunnen hun locatie instellen voor een gepersonaliseerde website en nieuwsbrief. “We willen het voor iedereen makkelijker en leuker maken te profiteren van de mooiste lokale deals.”, aldus Charpentier.

Wat zijn de toekomstplannen met de DealCruiser?: “We hebben nog veel ideeën om de site nog beter en mooier te maken. Als liefhebber van avontuurlijke dagjes uit of leuke restaurants kun je dan nog sneller vinden wat je zoekt. Verder zijn wij natuurlijk bezig met een mobiele website en zijn wij op dit moment de uitrol naar onze buurlanden aan het voorbereiden.”, aldus Van Varik.

Nieuwste ontwikkelingen:

SweetDeal toegevoegd aan het overzicht

21-05-2011

Vanaf vandaag zullen ook de lokale dagaanbiedingen van SweetDeal in ons overzicht te vinden zijn!

Meer info

DealCruiser.nl gelanceerd

15-05-2011

Met trots is versie 1.0 van DealCruiser.nl gelanceerd! Hier vind je dagelijks de beste lokale aanbiedingen.

Meer info

Alleen de beste deals vind je op DealCruiser.nl!

Het internet staat vol met kortingen en dagaanbiedingen. Het wordt daarom steeds moeilijker om door de bomen het bos te zien en de beste deals eruit te halen.

Daarom vind je op DealCruiser.nl alleen de beste deals. Al onze aanbiedingen worden zorgvuldig geselecteerd bij door onze redactie goedgekeurde aanbieders, zoals Groupon, GroupDeal, Actie van de Dag en nog vele anderen.

Via DealCruiser ben je er van verzekerd nooit meer een goede aanbieding te missen!