Hoe werkt het

DealCruiser.nl is het complete overzicht van lokale (dag)aanbiedingen. Dit zijn aanbiedingen die vaak maar kort geldig zijn, hoge kortingen geven en bovendien locatie gebonden zijn. Denk hierbij aan met 50% korting naar je favoriete restaurant bij jou in de stad, met korting naar de bioscoop, karten of paintballen bij jou in de buurt of genieten van een ontspannende spa of beauty behandeling bij een wellness vestiging om de hoek.

Iedere dag verzameld de redactie van DealCruiser.nl de beste lokale deals en plaats deze op onze kaart. Zo zie jij in een oogopslag wat er allemaal te beleven is in jouw regio. De aanbiedingen zijn afkomstig van zorgvuldig geselecteerde bedrijven zoals Groupon, GroupDeal, Actie van de Dag en nog vele andere, wat er voor zorgt dat je nooit meer een top deal in jouw woonplaats of in de buurt hoeft te missen en kwaliteit gegarandeerd is.

DealCruiser.nl verkoopt zelf geen producten of diensten en verwijzen je dus ook graag door naar de juiste aanbieders voor jouw deals, geen gedoe met tussenpersonen dus! Onze aanbieders bieden ook vaak landelijk of online deals aan. Dit zijn aanbiedingen die voor iedereen interessant kunnen zijn of online kunnen worden gescoord. Omdat we jou natuurlijk optimaal willen laten profiteren geven we ook deze deals weer in ons overzicht. Je vind ze onder het kopje "online deals" onder de kaart.

Oftewel dankzij met DealCruiser.nl mis je geen enkele aanbieding meer in jouw stad of regio!

Nieuwste ontwikkelingen:

SweetDeal toegevoegd aan het overzicht

21-05-2011

Vanaf vandaag zullen ook de lokale dagaanbiedingen van SweetDeal in ons overzicht te vinden zijn!

Meer info

DealCruiser.nl gelanceerd

15-05-2011

Met trots is versie 1.0 van DealCruiser.nl gelanceerd! Hier vind je dagelijks de beste lokale aanbiedingen.

Meer info

Alleen de beste deals vind je op DealCruiser.nl!

Het internet staat vol met kortingen en dagaanbiedingen. Het wordt daarom steeds moeilijker om door de bomen het bos te zien en de beste deals eruit te halen.

Daarom vind je op DealCruiser.nl alleen de beste deals. Al onze aanbiedingen worden zorgvuldig geselecteerd bij door onze redactie goedgekeurde aanbieders, zoals Groupon, GroupDeal, Actie van de Dag en nog vele anderen.

Via DealCruiser ben je er van verzekerd nooit meer een goede aanbieding te missen!