Disclaimer

De website DealCruiser.nl en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van DealCruiser. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopieren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van DealCruiser. Het automatisch scannen en scrapen van inhoud van deze website is verboden en zal strafrechtelijk worden vervolgd.

De weergegeven informatie op DealCruiser.nl wordt met grote zorg en aandacht samengesteld. Wij kunnen echter niet garanderen dat informatie gepubliceerd op de website volledig en/of juist is. Aan de informatie gepubliceerd op DealCruiser.nl kunnen geen rechten worden ontleend.

Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van DealCruiser.nl. Hoewel DealCruiser uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door DealCruiser worden onderhouden wordt afgewezen.

Nieuwste ontwikkelingen:

SweetDeal toegevoegd aan het overzicht

21-05-2011

Vanaf vandaag zullen ook de lokale dagaanbiedingen van SweetDeal in ons overzicht te vinden zijn!

Meer info

DealCruiser.nl gelanceerd

15-05-2011

Met trots is versie 1.0 van DealCruiser.nl gelanceerd! Hier vind je dagelijks de beste lokale aanbiedingen.

Meer info

Alleen de beste deals vind je op DealCruiser.nl!

Het internet staat vol met kortingen en dagaanbiedingen. Het wordt daarom steeds moeilijker om door de bomen het bos te zien en de beste deals eruit te halen.

Daarom vind je op DealCruiser.nl alleen de beste deals. Al onze aanbiedingen worden zorgvuldig geselecteerd bij door onze redactie goedgekeurde aanbieders, zoals Groupon, GroupDeal, Actie van de Dag en nog vele anderen.

Via DealCruiser ben je er van verzekerd nooit meer een goede aanbieding te missen!